Online Kurser

English Español

Under dessa konstiga tider med social distansering har Salsadansare och skolor lidit av att begränsa eller inte göra alls det vi älskar mest: Dans!

Våra klassrumskurser har stoppats och vi vet inte när vi ska börja igen. Vi på salsaundostres kan fortfarande erbjuda dig ett sätt att utveckla din dans med möjlighet till onlinelektioner!

Hur fungerar det ?


Vi har förberett två huvudnivåer:

 • Salsa Basics (från början)
 • Salsa Intermediate


Båda nivåerna är individuell dans. Baserat på freesteps och med fokus på musikanslutning, tekniker, kontroll, koordination och energi.

Du kan välja olika paket där förinspelade klasser och LIVE-träningspass ingår.

Förinspelade klasser

Det här är klasser som tillhandahålls i videoformat, som du kan följa hemifrån i din egen takt. Du kan spola tillbaka och besöka under en begränsad tid (en vecka eller en månad beroende på paketet)

Online LIVE-träning

Det här är sessioner där vi går online privat och vi går igenom vissa klasser du har tagit, och jag kan ge dig feedback. Det är bäst att ha en förinspelad klass som grund för utbildningen för att få ut mesta möjliga av dessa sessioner. Sessionens varaktighet är 30 min.

Schemat för LIVE-sessionerna överensstämmer med tiden för sessionen (lärare och student).

Vad kostar den?

START PACK, 95 SEK

 • 1 förinspelad klass (1 vecka åtkomst)
 • 1 Online LIVE träning

IMPROVING PACK, 395 SEK

 • 4 förinspelade klasser (1 månad tillgång)
 • 2 Online LIVE träning

FEARLESS PACK, 695 SEK

 • 8 förinspelade klasser (2 månaders åtkomst)
 • 4 Online LIVE träning

ONLY RECORDED PACK, 195 SEK

 • 4 förinspelade klasser (1 månad)

PRENUMERATION (kommer snart!)

 • Tillgång till alla klasser (befintliga och nya uppladdningar) på olika nivåer!
 • Tips, värma upp, isolering och träning övningar, musikalitet och energiträning, grundläggande insikter och mycket mer! Håll dig uppdaterad!

Varför onlinekurser?

Det finns många fördelar med att ta onlinekurser.

Även när essensen i salsa är social dans, uppnås de bästa känslorna och kul när kopplingen mellan musiken och kroppen är riktigt.

Att dansa till musiken och träna oss själva kommer att utlösa mycket kreativitet, kroppsmedvetenhet, musik känsla och öka vår energinivå när vi dansar. Dessutom förbättrar vi vår samordning, teknik och balans. Det betyder att när du dansar som par blir det lättare och kan verkligen fokusera på att ha kul.

Vår salsastil kommer också att förbättras och vi kommer att se bättre ut när vi dansar;).

Genom att ha inspelade lektioner får du följa klassen i din egen takt, fokusera på det du behöver mest och har möjlighet att spola tillbaka och upprepa som du vill.

Online LIVE träning ger dig möjlighet att få feedback på din dans, så steg blir lättare och ser bättre ut. Dessutom får du många användbara tips som bara bygger på dig!

Lets go ! Och få din dans igång igen!

Hur betalar jag Online kurser?

Först behöver man registrera sig till kurser. Då, får man en e-mail med information om betalnigen och länk till online kurserna. Bästa sätt att betala är via Bankgiro. Eventuellt har man också möjlighet att betala med kort online.

REGISTRERA TILL KURSEN

Translate »