Papa Rumba i Norrköping

English below…

Vi har nu tur ha i Norrköping den bästa Saul Barbosa (”Papa Rumba”).

Han kommer att ge en särskild WORKSHOP i AFRO RUMBA, och sedan ska vi ha en otrolig Social SALSA NIGHT och Show (föreställning) från honom!!

Både, Afro och Rumba har haft (och har fortfarande) ett stort del at göra med de flesta av dagens salsastilar. Jag hade personligen nöjet att ha lektioner med honom och nu vill jag att vi alla i Östergötland har denna möjlighet också.

Saul är ursprungligen från Kuba, där han från mycket tidigt ålder utforskade den afrokubanska folkloren och senare utbildades som dansare och instruktör i Escuela de Baile de Matanza. Han har mer än 25 år i salsa-världen i Europa, där han har sitt eget dansföretag (Pr moviments i Castellon, Spanien). Han har organiserat och deltagit i flera salsakongresser, instruerat många professionella dansare och instruktörer internationellt. Han har också varit involverad som dansare och koreograf för många kända latinska sångare (Celia Cruz, Oscar d’León, Isaac Delgado, Orishas, ​​Gabino Pampini, Van Van, Ketama, José Mercé, La Muralla Latina, Leidy Bonilla, Juan Luis Guerra , Gloria Estefan, Los Van Van, La Charanga Habanera.)

Han har accepterat inbjudan att komma till Norrköping och vi kan inte missa denna chans!

WORKSHOP kl. 13.30-16.30

Salsa Night kl. 20.00-1.00

Anmälan innan 1/9

Workshop + Salsa Night, 490 SEK

Bara Workshop 440 SEK

Bara Salsa Night, 110 SEK

Anmälan innan 1/10

Workshop + Salsa Night, 560 SEK

Bara Workshop 490 SEK

Bara Salsa Night, 130 SEK

Anmälan efter 1/10

Workshop + Salsa Night, 600 SEK

Bara Workshop 540 SEK

Bara Salsa Night, 150 SEK

GRUPP ANMÄLAN ! Kontakta salsaundostres@gmail.com för rabatt med gruppanmälan.

——-

ENGLISH

We are now lucky to be able to have visiting Salsa Un Dos Tres in Norrköping the great Saul Barbosa (”Papa Rumba”).

He is going to give a special workshop in AFRO RUMBA.

Both, Afro and Rumba have had (and still have) a great influence in most of today’s salsa styles. I personally had the pleasure to have classes with him and I now would like that we in Östergötland have this opportunity.

Saul is originally from Cuba, where he from very early age explored the afrocuban folklore, and later was formed as dancer and instructor in the Escuela de Baile de Matanza. He has more than 25 years in the salsa world in Europe, where he has his own Dance company (pr moviments in Castellon, Spain). He has organized and participated in multiple salsa congresses, instructed many profesional dancers and instructors internationally. He has also been involved as dancer and choreographer for many known latin singers (Celia Cruz, Oscar d’León , Isaac Delgado, Orishas, Gabino Pampini , Van Van , Ketama , José Mercé, La Muralla Latina, Leidy Bonilla, , Juan Luis Guerra , Gloria Estefan , Los Van Van, La Charanga Habanera.)

He has accepted the invitation to come to Norrköping and we cannot miss this chance!

WORKSHOP kl. 13.30-16.30

Salsa Night kl. 20.00-1.00

Application before 1/9

Workshop + Salsa Night, 490 SEK

Bara Workshop 440 SEK

Bara Salsa Night, 110 SEK

Application before 1/10

Workshop + Salsa Night, 560 SEK

Bara Workshop 490 SEK

Bara Salsa Night, 130 SEK

Application after 1/10

Workshop + Salsa Night, 600 SEK

Bara Workshop 540 SEK

Bara Salsa Night, 150 SEK

GROUP DISCOUNT ! Contact salsaundostres@gmail.com for group price !